Pages

16.02.2009

Nasreddin Hocanın Fıkraları - Horoz Fıkrası

Nasreddin Hocanın Fıkraları - Horoz Fıkrası

Bir gün Nasreddin Hoca tavuklarını kafese doldurup pazara götürecek olmuş. Tıklım tıklım tavukla dolu olan kafesi aldığı gibi yola koyulmuş.

Yarı yolda durup kafesin içine bir göz atmış: Zavallı hayvancıklar" demiş. "Bu sıcakta böyle sıkış tıkış durmaktan patlıyacaklar. Bari çıkarayım da, pazara kadar peşimden yürüsünler..." demiş

Böyle demiş ve kafesin kapısını açıvermiş. Tavuklar bir anda dışarı fırlamış ve dört bir yana yayılmışlar. Nasreddin Hoca'nın canı çok sıkılmış bu işe. Hemen eline bir sopa alıp başlamış horozu kovalamaya:

-Seni namussuz seni! Gece yarısı sabah olduğunu bilirsin de güpegündüz pazarın yolunu niye bilmezsin..?


Nasreddin Hoca's Jokes - Jokes of the Rooster

One day, Nasreddin Hoca chicken will take to the market was to fill their cages. The cage was full to overflowing with chicken that has been set forth, such as.

Half way into the cage to stop and have a look at: the poor animals "said." This is hot stuff like that compression will kill to stop. Bari let out, the market would run up behind me ... "said

And the cage door open so said. Chickens at a time and throwing out the four were spread apart. Nasreddin Hoca's bored in this business can too. Take a stick and began immediately in the hands of the chasing rooster:

-You rascal, you! At midnight, the morning you know that the path to the broad daylight of the market do not know why ..?

7 yorum:

  1. süperrrr.. saolun sitenin sahibine teşekkür ederim(thank you)

    YanıtlaSil
  2. allah razı olsn ßea choq saolun site sahıbııııı :S :D :P

    YanıtlaSil
  3. alah razı olsun valla sitenin sahibine çok makbule geçti

    YanıtlaSil
  4. süperrrrrr..ben bayıldım harika bişyy bu sitenin sahibine çok ama çok teşekkür ederim bizlere çok güzell bilgiler wermiş..!!(thank you)

    YanıtlaSil
  5. çok gsllll gerçekten de walla (thank you)

    YanıtlaSil
  6. gerçekte spr yha çok tşk ederim.yarın manyak ingilizceciden laf yemicem

    YanıtlaSil
  7. mükemml olmş moruklar yha

    YanıtlaSil